A földet elözönlötték a zombik!
Túl kéne élni, de ez egy jó járgány, garázs, fegyverek, muníció, kaja és haverok nélkül lehetetlen!?
go multi 
Hozzáadva (05.13.2011, 7:52 PM)
---------------------------------------------
Az alapötlet a street legal, magyar eredetű, kb 10 éves és kukában landoló játékból indult, egy kis gta-val vegyítve.
Úgy kéne elképzelni a játékmenetet, hogy van egy alap garázs vagyis inkább egy bunker ahol én élek, mint játékos egy lerombolt városban és egy olyan gépet kell ott összeütnöm ami képes túlélni a zombikat és akár ki is írtani őket.
Ez az ami nem lenne egyszerű feladat, a street legalra alapozva részben, mert annyi lenne az újítás, hogy még a kocsi kasztnit is én készíthetem el, flexel hegesztővel stb.
a motort is nekem kell belebuherválni, már ha belefér valahogy, de ez a játékos kreativitásától függ, hogy mi lesz a végeredmény, szépségre
fegyverek pajzsok, muníció tároló, zene matrica stb. 
Hozzáadva (05.13.2011, 7:55 PM)
teszem azt kész a kocsi, mehetek cirkálni a városba, márha nem támadott meg hébe hóba egy-egy zombi a garázsban és nem dögöltem éhen
El kell menni tankolni, kaját venni, ezekért kiszállni a kocsiból, így a kezemben is tarthatok némi muníciót, ha találok egy roncsot akkor abból kivehetem ami kell és vihetem magammal, ha befér a kocsiba, vagy el tudom húzni vontató kötéllel és annak alkatrészeiból új kocsit buherválni, új városokat felfedezni, a hosszú összekötő utakat túlélni, a sok zombitól akik a roncsokkal teli auto pályán lézengenek, akik még akkor is megtámadhatnak a semmiből, ha egy kocsit éppen kifosztok vagy ha valamit találok az út szélén.
Hozzáadva (05.13.2011, 7:59 PM)
Aztán jön a multi poén, a haverok is beszállnak a kocsiba és irány gengelni :D:D:D
Vagy egy hétvégi eventre felkészülni, minthogy 20 an egy csapatban pl és hegesztenek egy buszt, menetképessé teszik, feltuningolják és go az event, aminek nagy nyereményei lennének és lehetne fizetős event is pár darab
Aztán mindig kikerül a boltba egy új tuning újság, amiből lehet rendelni midenféle alkatrészt és minden újság új és új alkatrészeket dob, újságot meg a városokban kell keresgélgetni, amikhez mindenféle npc-n át kell verekednünk magunkat, akár csoportosan is
Hozzáadva (05.13.2011, 8:02 PM)
lehetne 88 féle verseny mód, és ezen fellül a zombi gyilkolás még nem is esett szóba, 200 féle fegyverrel, amit ráadásul ugyan úgy elkészíthetsz, mint a kocsidat 
Hozzáadva (05.13.2011, 8:03 PM)
BUNKER ÉPÍTÉSI OPCIÓ :D:D:D
Hozzáadva (05.13.2011, 8:05 PM)
a szomszéd háza útban van vagy meg kell szerezni vagy védelmi pénz vagy gránátot neki esetleg egy kis napalmmal és kémkedés útján elhelyezhető bombákkal
Nagy genxter játék lenne, ha még a játékos maffiák is berágnak egymásra 
Hozzáadva (05.13.2011, 8:07 PM)
időnként kikerülne olyan újság is, ami tartalmaz egy új térképet és így növekedhetne a játékos tér is 
Hozzáadva (05.13.2011, 8:13 PM)
A bunker védelemre is kell időt fordítani, automata fegyverek, korlátok, labirintusok, a védelem érdekében, és a lényeg hogy mindezt úgy teszem össze mint játékos a gépen, mint a valóságban, tehát szerszámokkal, előre meg nem határozott elemekből, szal én vágom ki a vaslemezt ami kell, én vágom le a csöveket amiket még meg is formálok, én buherálom be a bmw turbót a zsiguli motorhoz
Én gányolok dillont a motorháztetőre és azzal írtom százával az elém kerülő zombikat, meg a spanok mellettem, én állítom be a zenét a játékos kezével az autó rádión 
Hozzáadva (05.13.2011, 8:16 PM)
közösségi életet is lehetne élni egy-egy lebújban ahol piát meg kaját árulnak és ott lehet fogadni a versenyekre, amin lehet hogy részt sem veszek, box verseny, céllövölde a tetőről 
Hozzáadva (05.13.2011, 8:19 PM)
3000 miles zombie dirt event XD
Hozzáadva (05.13.2011, 8:23 PM)
pako gps el, ennyhién forduljá bbarla
és vágjál utat a hegyben alagút formájában :D, amit meg is lehetne tenni 
Hozzáadva (05.13.2011, 8:29 PM)
jóformán akármilyen gépet lehetne tákolni, akár egy helikoptert vagy repülőt is vagy nagy jachtot meg szánkót 
Hozzáadva (05.13.2011, 8:37 PM)
tutorial opció, ami két beszélő kocsi kerék, ami tippeket ad, böfög, legyilkolják egymást, kurváznak drogoznak 
Hozzáadva (05.13.2011, 8:40 PM)
Lenne katonaság is, mert ők is ölik a zombikat, de ők csak úgy random, az egy npc maffia, lehet hozzájuk is csatlakozni, nagy nehézségek árán, mert nekik vannak a legjobb cuccaik, mármint a legolcsóbban, mert akárki megveheti azokat a cuccokat, vagy ellophatja, megszerezheti csak a katonaságnak alapból egy hatalmas nagy bázisa van, rengeteg npc-vel
Hozzáadva (05.13.2011, 8:41 PM)
hétvégi party egy mezőn
egy kis zombi támadással néha-néha megfűszerezve 
Hozzáadva (05.13.2011, 8:44 PM)
lennének god mod pakok 30 sec ig, hogy ne haljak be egyből a sok őrült lövöldözőtől, meg az állat verdásoktól akik keresztül tépnének az élő scoter partyn 
Hozzáadva (05.13.2011, 8:45 PM)
ááá, leállok mert bekattanok lol